Coolbet bonus-guide

Förväntad vinst: 80kr

100kr bonus – 100% – 6x omsättningskrav – 1,8 Lägsta odds OBS: Insättning ska göras med trustly

I denna guide:

1. Öppna konto och gör få bonusen 

2. Hitta spel och räkna ut summor 

3. Lägg dina spel 

4. Se hur spelet gick 

5. Räkna ut vinst och gå vidare till nästa bonus

Om du behöver support vid något steg så kan du klicka här: 

(Du behöver vara inloggad)

Steg 1 - Öppna konto, gör insättning och få din bonus

1. Det första steget är att hämta bonusen. Klicka på knappen nedan för att komma rätt. Denna bonusen på Cooblet är en 100%-bonus på 100kr, med 6x omsättningskrav och minsta oddset man får spela på är 1,8. OBS: Insättnings ska göras med trustly.

Om du tycker något är krångligt med villkoren kan du kontakta oss så dubbelkollar vi bonusvillkoren och förklarar för dig hur man ska tolka villkoren och vad som gäller.

2. Öppna sedan ett konto och skriv in dina uppgifter. Gå sen till ”Bonusar” i inloggat läge och leta upp rätt bonus. Bonuskoden TRUSTLYODDS ska användas. Klicka sen på ”Registrera” som på bilden nedan, och följ sen instruktionerna och sätt in 100kr.

Steg 2 - Hitta spel och räkna ut summor

1. På oddsmonkey letar vi nu fram vårt spel (se instruktioner i steg för steg-guiden i steg 3). Vi klickar i coolbet som spelbolag och betfair som spelbörs och skriver sen in det lägsta tillåtna oddset i ”filter” (1,8 för denna bonus).

Jag valde en match med väldigt högt odds (10) för att få större chans att förlora på coolbet direkt, och då istället vinna över alla pengar till betfair. Eftersom det är en så liten bonus så behövs inte heller så stor summa på betfair när man ska boka (spela emot) spelet.

Titta efter en match med hög rating (Helst över 95%) och välj en som du tycker ser bra ut. Kontakta oss om du vill ha hjälp.

2. På oddsmonkey använder vi sen ”calculator” för att räkna ut summorna vi ska lägga. Fyll i odds och sätt ”lay commission” på 5% så räknar kalkylatorn ut resten. 

Vi ser att ”standard” är att boka (lay) 200kr men jag väljer att justera ner summan till 192kr för att man då minskar sin risk och får en jämnare vinst. Kontakta oss om du vill ha hjälp med kalkyleringen. Notera att det i mitt fall behövdes 1730kr på betfair (Det som står vid Liability på bilden nedan) för att göra det här spelet. Det blir en högre summa när man väljer ett högre odds.

Steg 3 - Lägg dina spel

1. På ditt konto ska det efter insättningen som sagt finnas 200kr som du kan spela för (100kr insättning + 100kr bonus). Leta nu upp spelet och skriv in insatsen 200kr. Klicka sedan på ”Placera spel” för att lägga spelet.

2. Nu när spelet är lagt, så går vi vidare till betfair och ”bokar” spelet i nästa steg.

Fortsättning: Lägg spelet även på spelbörsen

1. Vi vill nu gå till spelbörsen och lägga vårt spel även där. Summan som vi räknat ut med hjälp av kalkylatorn ska vi skriva in på ”boka” på samma spel som innan. Om du inte har något konto på spelbörsen ännu så kan du klicka på knappen nedan.

2. Vi vill nu boka 192kr som vi kom fram till i första steget med kalkylatorn. Vi söker upp spelet i betfairs spelbörs och bokar sedan 192kr på boka-oddset 10. På bilden nedan ser ni alltså att jag letat på samma match som vi lade spelet på coolbet på, och sen klickade jag på ”matchresultat” i listan till vänster. Vi ”bokar” (spelar emot) resultatet 2-0 som vi spelade på tidigare, och jag skriver in summan 192kr och klickar på ”Placera spel”.

Om du inte vet hur man bokar ett spel så kan du se det på steg 4 i ”Steg för steg-guiden” på inkomstguiden.

Steg 4 - Se hur spelet gick

Efter matchen spelats klart så ser vi om vi har förlorat eller vunnit. Om vi förlorar på Coolbet men vinner på spelbörsen, så har vi klarat av bonusen och har fått över vinsten på spelbörs-kontot. Om vi istället vinner på Coolbet och förlorar på spelbörsen så fortsätter vi lägga spel med hela summan på vårt konto tills vi nått omsättningskravet. 

Vi ser nu att det inte blev 2-0 i matchen, och därmed förlorade jag på coolbet men vann på betfair som kan ses på bilden nedan.

Eftersom jag vann över pengarna direkt till betfair, så behöver jag inte göra något mer utan jag har nu all vinst på betfair där jag kan ta ut pengarna direkt eller använda dem till andra bonusar.

Om vi som sagt skulle vunnit på Coolbet så skulle vi bara behövt fortsätta lägga spel och omsätta bonusen för att tillslut vinna över pengarna till betfair, eller ta ut alla pengar från coolbet.

Steg 5 - Räkna ut vinst och ta nästa bonus

Efter att spelen är avgjorda och du antingen har alla pengar på spelbörsen, eller kan ta ut alla pengar från spelsidan så kan du räkna ut din vinst. 

Ta det du gått plus sammanlagt på spelen minus din ursprungliga insats så får du ut din totala vinst. I detta fallet blev vinsten på denna lilla bonusen 82kr.

(192kr vinst på betfair * 0,95 för att räkna bort avgiften – 100kr insättning = 82kr vinst)