Bwin bonus-guide

Förväntad vinst: 80kr

100kr bonus – 100% – 3x omsättningskrav – 1,7 Lägsta odds

I denna guide:

1. Öppna konto och gör få bonusen 

2. Hitta spel och räkna ut summor 

3. Lägg dina spel 

4. Se hur spelet gick 

5. Räkna ut vinst och gå vidare till nästa bonus

Om du behöver support vid något steg så kan du klicka här: 

(Du behöver vara inloggad)

Steg 1 - Öppna konto, gör insättning och få din bonus

1. Det första steget är att hämta bonusen. Klicka på knappen nedan för att komma rätt. Denna bonusen på bwin är en 100%-bonus på 100kr, med 3x omsättningskrav och minsta oddset man får spela på är 1,7. Om du tycker något är krångligt med villkoren kan du kontakta oss så dubbelkollar vi bonusvillkoren och förklarar för dig hur man ska tolka villkoren och vad som gäller.

OBS: Bwin hade när jag gjorde denna guiden en 250kr-bonus istället för en 100kr-bonus. Alla villkor och allt annat är samma, men bonusen är alltså 100% på 100kr istället för 100% på 250kr.

2. Öppna sedan ett konto och skriv in dina uppgifter. Gör sen en insättning på 100kr och få 200kr på kontot. På bilden nedan fick jag 500kr när jag satte in 250kr, men bwin har som sagt gjort om bonusen.

IMG-7400

Steg 2 - Hitta spel och räkna ut summor

1. På oddsmonkey letar vi nu fram vårt spel (se instruktioner i steg för steg-guiden i steg 3). Vi klickar i bwin som spelbolag och betfair som spelbörs och skriver sen in det lägsta tillåtna oddset i ”filter” (1,7 för denna bonus). Jag väljer ut Grimsby vs Macclesfield eftersom matchen spelas samma dag och har en likvärdig rating som de andra spelen. 

Ett tips är att välja ett spel med över 2.0 i odds. Då kan man omsätta hela bonusen på bara 2st spel. Efter första spelet som vi nu ska lägga så är bonusen omsatt 1x och eftersom man åtminstonde dubblar pengarna om man bettar på 2.0+ i odds, så blir bonuspengarna omsatta 3x efter det andra spelet. Eftersom omsättningskravet är just 3x på denna bonus så är man då klar och kan ta ut sin vinst.

2. På oddsmonkey använder vi sen ”calculator” för att räkna ut summorna vi ska lägga. Fyll i odds och sätt ”lay commission” på 5% så räknar kalkylatorn ut resten. Vi ser att ”standard” för detta spelet är att boka (lay) 500kr men jag väljer att justera ner summan till 474kr för att man då minskar sin risk och får en jämnare vinst. Kontakta oss om du vill ha hjälp med kalkyleringen. Du ska som sagt lägga 200kr med den nya bonusen istället för 500kr.

Steg 3 - Lägg dina spel

1. På ditt konto ska det efter insättningen som sagt finnas 200kr som du kan spela för (100kr riktiga pengar + 100kr bonus). På alla bilder kommer du se 500kr, med det var som sagt den gamla bonusen. Nu är det 200kr som gäller.

IMG-7400

2. Vi söker upp spelet som vi letat upp på oddsmonkey och lägger sedan spelet med 200kr.

IMG-7402

3. Spelet är nu lagt och vi går nu vidare till nästa steg.

IMG-7403

Fortsättning: Lägg spelet även på spelbörsen (+ Ett spelbörs-problem som kan uppstå)

1. Vi vill nu gå till spelbörsen och lägga vårt spel även där. Summan som vi räknat ut med hjälp av kalkylatorn ska vi skriva in på ”boka” på samma spel som innan. Om du inte har något konto på spelbörsen ännu så kan du klicka på knappen nedan.

2. Vi ville nu boka 474kr (Du ska boka den summan du kommer fram till i kalkylatorn för just ditt spel) som vi kom fram till i första steget med kalkylatorn. Efter att ha sökt upp spelet så fanns bara 458,64kr av de 474kr vi ville lägga till det oddset vi ville ha (3,45). Därför blev det 15,36kr över. Som vi ser på bilden står det 458kr under ”matchade” och 15kr under ”omatchat”. Detta är exempel på små-poblem som kan uppstå.

Om du inte vet hur man bokar ett spel så kan du se det på steg 4 i ”Steg för steg-guiden” på inkomstguiden.

IMG-7404

3. Här ser vi de 15 kronorna som inte blev ”matchade” till oddset 3,45. Det oddset vi får spela på nu är 3,5 som är det tillgängliga i den röda rutan vid oavgjort.

IMG-7405

4. Vi ändrar oddset till 3,5 och trycker på ”uppdatera spel”. Eftersom det bara handlade om 15kr så gör det inget att vi fick spela de till ett högre odds.

IMG-7406

5. Efter justering så har vi nu bokat hela den summan på 474kr vi ville (vanligtvis kan man spela hela summan direkt på samma odds utan någon justering. Detta var ett undantag som kan ske)

IMG-7407

Steg 4 - Se hur spelet gick

Efter matchen spelats klart så ser vi om vi har förlorat eller vunnit. Om vi förlorar på bwin men vinner på spelbörsen, så har vi klarat av bonusen och har vinsten på spelbörs-kontot. Om vi istället vinner på bwin och förlorar på spelbörsen så måste vi spela en gång till.

Vi ser nu att det blev oavgjort i detta fallet, alltså förlorade vi på spelbörsen och vann på spelsidan. Vi behöver alltså spela igen för att få ut får vinst.

IMG-7414

Även justerings-spelet förlorades som kan ses på bilden.

IMG-7415

Vi letar upp nästa spel på precis samma sätt som i steg 1, och lägger vårat spel på spelsidan med de 1700kr vi vann från det förra spelet. I det här fallet blev det Aston villa med 2,7 i odds.

IMG-7419

Efter att ha letat upp spelet på spelbörsen så bokar vi Aston villa även där. Summorna får vi ut genom kalkylatorn på samma sätt som i Steg 1.

Spelet är nu lagt. Om vi vinner på spelbörsen så har vi hela vår vinst där, och om vi skulle vinna på spelsidan kan vi ta ut våra pengar eftersom omsättningskravet bara är 3x pengarna, vilket vi nu uppfyllt.

IMG-7420

Steg 5 - Räkna ut vinst och ta nästa bonus

Efter att spelen är avgjorda och du antingen har alla pengar på spelbörsen, eller kan ta ut alla pengar från spelsidan så kan du räkna ut din vinst. Ta det du gått plus sammanlagt på spelen minus din ursprungliga insats så får du ut din totala vinst. I detta fallet blev vinsten på denna bonus 203kr! 

Din vinst bör bli runt 80kr eftersom Bwin gjorde om sin bonus från 250kr till 100kr.