888 Sport och Lucky sports bonus-guide

Förväntad vinst: 450kr

Få support från oss hela vägen från insättning och val av spel tills du får ut din vinst.

Bonus 1: 500% bonus. Upp till 100kr. Minst odds 1.8 och 8x omsättningskrav.

Bonus 2: 250kr riskfritt spel (pengarna tillbaka om du förlorar). Minst odds 2.0… OBS: Spelet måste omsättas inom högst 24 timmar

Få tillgång till guiderna + support:

888 Sport och Lucky Sports

0kr

Varför gå med i bonusprogrammet?

Med våra guider kan du lätt följa hur man tar sig an just den bonusen du är intresserad av, steg för steg med bilder och en tydlig beskrivning för varje steg. Du får även experthjälp om det behövs med att t.ex leta fram det bästa spelet, förstå krångliga villkor, undvika misstag och få support hela vägen tills du har din vinst på kontot. Du kan få hjälp över email, messenger eller telefon.

Med vår hjälp kan vi med stor sannolikhet säga att du kommer tjäna runt 8 000kr – 12 000kr när alla bonusar är klara (Om du väljer att nyttja alla bonusar på bonussidan och inte gör några misstag). Vi kan självklart inte garantera något eftersom alla ansvarar för sina egna spel, men följer ni våra instruktioner så blir det enkelt att omsätta bonusarna och få ut en bra vinst. När du väl klarat av en eller två bonusar så börjar du se att det faktiskt fungerar i praktiken. 

 

Om du inte ännu har följt vår bwin-guide så hittar du den här. Den är helt gratis och perfekt för att testa på bonusprogrammet.

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.